Van de ledenadministratie: teamindeling en lidmaatschap

Ondanks de vreemde situatie waarin we als vereniging en maatschappij zijn beland, wordt bij Regio’72 achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zoals elk jaar willen we voordat de zomervakantie begint de teamindeling voor het nieuwe seizoen publiceren.

Wij hopen natuurlijk dat iedereen, net als wij zelf, heel veel zin heeft in het nieuwe seizoen en niet kan wachten tot de competitie weer begint. Als je toch besluit om na de zomer niet meer te korfballen, vragen we je om dat zo snel mogelijk te laten weten. De uiterste datum voor het opzeggen van je lidmaatschap is 14 juni. Opzeggen kan via het formulier dat op de site te vinden is, dat mag worden ingeleverd bij de ledenadministratie: ledenadministratie@regio72.nl of geprint bij Maeike.
Wil je je lidmaatschap wijzigen (spelend naar niet spelend) dan is een mail naar de ledenadministratie voldoende. Ook dit moet uiterlijk 14 juni gebeuren.

Vooralsnog gaan we er vanuit dat het nieuwe seizoen in september gewoon van start gaat. Daarbij zijn we uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen om ons heen. Zodra er meer nieuws is laten we dit weten via de bekende kanalen.