voorlopige selectie/teamindeling

Beste jeugdleden, Senioren en ouder(s)/verzorger(s),

 

Hierbij ontvangen jullie informatie over de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2012-2013. Aangezien we ook in het nieuwe seizoen gaan starten met één A-team, zijn er dit jaar alleen selectietrainingen voor de C , B, S4 en S5. Deze worden gehouden voor de seizoensafsluiting, zodat iedereen voor de zomervakantie al weet in welk team hij/zij volgend seizoen komt te spelen. Het betreft nog wel een voorlopige selectie, want het kan zijn dat door opzeggingen van leden of aanmeldingen van nieuwe leden er geschoven moet worden in de teams.

Voor het samenstellen van de selectieteams gaat de TC als volgt te werk:

· We kijken eerst naar de leeftijd. De leeftijd die een kind heeft op 1 oktober 2012 is voor de bond bepalend voor de categorie waar het in geplaatst wordt.

· Daarna kijken we of de aantallen kloppen. Mocht dit niet het geval zijn, dan schuiven we een kind uit een andere categorie door tot we een evenwichtig geheel hebben gekregen. Hierdoor kan het voorkomen dat bijv. een kind dat wat leeftijd betreft nog in de E hoort, gaat spelen in de D. Andersom mag ook. Een kind dat een jaar ouder is mag ook nog een categorie lager uitkomen. Hier moet bij gezegd worden dat een team onder een bepaald gemiddelde moet blijven. Een ouder kind moet dus gecompenseerd worden door een jonger kind.
Een voorbeeld: De leeftijd voor de C is 12 en 13 jaar. De gemiddelde leeftijd van de spelers in de C moet tussen de 11,1 en 13,0 jaar liggen, waarbij er dus gekeken wordt naar de leeftijd op 1 oktober. Een kind van 14 jaar mag ook nog in de C spelen, mits er ook een kind van 12 jaar in hetzelfde team speelt.

Voor de duidelijkheid hebben we de leeftijden per categorie vermeld op de teamindeling. De gemiddelde leeftijd van een team mag niet hoger zijn dan de oudste leeftijd die vermeld staat.

Het spreekt voor zich dat leden van de TC zich niet bemoeien met de indeling van eventuele familieleden.

Wat betreft de indeling van S4 en S5 zullen de niet belanghebbende TC leden bepalen, na de selectieperiode, in welk team een ieder komt te spelen.

(Selectie)trainingen:

De trainingen met de teams van afgelopen jaar gaan nog door t/m woensdag 06 juni, vanaf maandag 11 juni starten de selectietrainingen voor de C en de B. De selectietrainingen duren 2 weken. Vanaf

woensdag 13 juni start de selectietraining voor S4 en S5. Tijdens het toernooi op zaterdag 16 juni zal er ook gekeken worden.

De kinderen die staan ingedeeld bij de overige teams, trainen nog door tot de seizoensafsluiting in de nieuwe samenstelling. We gaan in het nieuwe seizoen starten met twee D-Teams een 8 tal en een 4 tal.

De indeling voor deze teams heeft de TC gemaakt.

De trainingstijden vanaf maandag 11 juni t/m woensdag 20 juni zijn als volgt:

17.00-18.00 uur D en E jeugd (op maandag en woensdag)

18:00-19:00 uur C-jeugd (op maandag en woensdag)

19:00-20:00 uur B-jeugd (op maandag en woensdag)

20:00-21:00 uur A1-jeugd mogelijkheid om te trainen in overleg met trainer (op maandag)

20:00-21:00 uur S4 en S5 (op woensdag)

21:00-22:00 uur of langer Senioren en eventueel de A (op woensdag)

Aan het eind van de laatste training wordt de teamindeling bekend gemaakt. Zaterdag 16 juni niet vergeten het toernooi bij Wolderwijd in Zeewolde en zaterdag 30 juni sluiten we het seizoen af met het jaarlijkse familietoernooi en de barbecue.

Technische Commissie Regio’72 (Maeike Blaauw, Mart Bonnink, Tim Kamphuis, Diana Oosterhoff en Hidde Scholten)

 

 

Seizoen 2012-2013 Regio’72 JEUGD/SENIOREN Onder voorbehoud

A1 (16 t/m 18 jaar)

Speelsters: Lotte Nitert, Erica Oosterhoff, Dagmar Stegeman, Tessa Leerkes, Carmen Gensen en Anne Stegeman.

Spelers: Jordi Molendijk, Thomas Veldhuis , Tjade Scholten, Thijs van ’t Erve en Sjoerd van der Haar.

Trainers/coaches: nog niet bekend

B1,B2 (14 en 15 jaar)

Speelsters: Annemieke Kommer, Inze Prosee, Lauren Schoemaker, Ruth Schoemaker, Aniek Steenbergen, Suraya Tahapary, Saskia van Triest, Pascalle Molendijk en Laura van Mossel.

Spelers: Jorn Ganzevles, Ronald van der Haar, Mike Huisman, Paul Roeloffzen , Ruben Volkers, Douwe van der Zwaag, Tijs Schoemaker, Robin Huisman en Thijs Riphagen.

Trainers/coaches: nog niet bekend

C1, C2 (12 en 13 jaar)

Speelsters: Gaby Bakkenes, Lisa Brummel, Iza Huisman, Carlijn Leerkes, Dorien van Leeuwen, Deborah Proper, Rianne Schoneville , Josje Volkers, Noa van der Zee, Loes van Triest, Bernadet van der Haar, Elise Holubek, Linde Jaspers , Begüm Karakütük en Aleyna Özdemir.

Spelers: Jochem van der Haar, Ruben Holubek en Tobias van Leeuwen.

Trainers/coaches: nog niet bekend

D1 (8-tal) (10 en 11 jaar)

Speelsters: Kayleigh Proper, Kaely Bonnink, Kely Liefers, Maaike de Bruin, Merve Karakütük , Melany van Ommen, Merel Schoneville en Sanne Visser

Spelers: Remon van Essen, Remon Holubek en Jurre Riphagen.

Trainers/coaches: nog niet bekend

E1 (4-tal) (8 en 9 jaar)

Speelsters: Nisa Akkoa, Alishya Wijnberg, nieuwe mensen vanuit de korfbalmaand.

S3

Speelsters: Ilia van de Biezen, Celine Klopman, Kirsten Meier en Marleen schoemaker

Spelers: Harry Huisman, Tim Kamphuis, Geert Schoemaker, Jorn Siebel en Arjan van Triest.

S4 en S5

Speelster: Jodie Hartkamp, Paulien ten Hoven, Marjolein Oelemans , Diana Oosterhoff, Eline Potappel, Loes den Besten , Linda Rodijk, Samantha van de Schepop, Danah Timmer en Monique Velthoen.

Spelers: Ted van Baak, William Berkhoff, Bart Bosman, Stef Bosman, Wouter van der Haar, Thijs Kempes, Lennart Nicolaas, Dion Scholten, Robert Scholten en Arjan Vroege.

Midweek

Speelsters: Willeke Gerritsen, Nicolien Groot Karsijn, Jolanda Molendijk, Caroline Mosterd, Elly Paul, José Reijrink en Sylvia Vreeken

Spelers: Theo Gerritsen, Gep Kozijn, Gert Leskens, Wouter van Reeven, Dion Scholten, Robert Scholten en Janus Tahapary