Vossenjacht groot suc6

Op vrijdag 30 september hebben er maar liefst 55 mensen meegedaan aan de Vossenjacht!!
Onder de deelnemers waren er 47 leden van Regio’72, sommige hebben met hun hele team meegedaan, sommige alleen óf met familie of vriendinnetjes.

Het was bijzonder mooi weer, iedereen was in een goede stemming en de vossen hebben alles uit de kast gehaald om het de deelnemers zo leuk mogelijk te maken!
De vossen hadden elk een leuke opdracht voor de deelnemers en hadden voor elke groep een letter, deze 9 letters vormden een woord….

Edo & Laurens als mimespelers, alleen waren ze niet erg spraakzaam, zie er dan maar eens een letter uit te krijgen!
Tim K. & Bart als nonnen, en ook hier kreeg je niet zomaar een letter, want de nonnen vonden het wel nodig om je in het reine te brengen en te besprenkelen met écht wijwater.
Kelsey was als bakker, maar je kreeg pas een letter als je hele groep een wit gezicht had van de meel, vooral erg leuk als je net voor die tijd bij de nonnen bent geweest en je gezicht nog nat hebt van het “wijwater”…
Dion & Marike waren als golfers, compleet met rieten hoedje en rose (!!!) broek! Hier moest je eerst een rondje lopen met een golfbal op een lepel.
Jorn S. was als brandweerman, hij is zelfs restaurant de Leest uitgezet… Het was toch niet zo gepast dat hij zo naar binnen liep!
Ricardo & Tomas waren als tuinboer, op het lege stuk terrein van Bergvoets moesten de deelnemers eerst schoffelen en een plantje planten.
Douwe en Thijs waren als mariniers, om hier je letter te krijgen moest je eerst opdrukken, roeien of  “van voor naar achter, van links naar rechts” doen.
Hidde was als boer, verstopt in een hoekje zat hij op een stoeltje lekker relax op je te wachten…
En Marleen was als balletdanseres, uiteraard moest je hier eerst een dansje voor haar doen om je letter te krijgen!

Alle letters samen vormden het woord: GYMLERAAR. De groep van Daan, Cas, Joost, Sem, Ruben, Jurre,  Joran, Remon van E. & Remon H. waren de eerste die alle vossen en het woord gevonden hadden! Gefeliciteerd!!

react logo

Al met al mogen we terugkijken op een zééééér geslaagde avond.

Volgend jaar weer?!?

Groetjes van Roelinda & Ester

Klik op onderstaande foto om alle foto’s te bekijken!
Wil je een foto op groot formaat, vul dit formuliertje even in en vermeld de foto naam erbij.
IMG_0759