Vrijwilligers gezocht voor Vaasaqua 2011

Vaasaqua belooft dit jaar weer een geweldig evenement te worden. Op donderdag 2 juni is het weer zover: Het jaarlijkse Vaasaqua neemt Vaassen voor één dag over. Ook dit jaar kan· het bestuur van Vaasaqua een gevarieerd programma voor jong en oud aanbieden. Het bestuur heeft één wijziging ondergaan. Arie Mol heeft na zes jaar het bestuur verlaten en zijn plaats is ingenomen door Arjan van Triest. De opbrengst van dit grote spektakel wordt deels gereserveerd voor het nieuwe zwembad en gaat deels naar andere goede doelen. Door de hulp van grote aantallen vrijwilligers en door sponsorbijdragen van ondernemers, kan dit bijzondere evenement jaarlijks in deze vorm georganiseerd worden.

Op muzikaal gebied wordt het op het Marktplein weer net zo sfeervol als anders. In de loop van de dag kan er geluisterd worden naar het koor ‘Song & Relation’ in combinatie met zanger Tim Broadbent.· Daarna is er een optreden van pop- en rockband ‘DeBandPuntNL’, die tevens ‘s avonds in het voorprogramma staat van de bekende coverband 30 Euro live’.

Voorgaande jaren kostte het nauwelijks moeite om mensen te vinden voor de horeca, het opbouwen en afbreken van het horecagebeuren, begeleiding bij de kinderactiviteiten en het opruimen van het braderie- en boekenmarktterrein. Hopelijk is deze enthousiaste groep dit jaar ook weer bereid om mee te helpen. Voor het eerst gaan er dit jaar pendelbussen rijden van 9.00 tot 17.00 uur. De gemeente Epe heeft het bedrijventerrein Eekterveld aangewezen als parkeerplaats en vandaar rijden pendelbussen naar het centrum. Op het Eekterveld zijn vrijwilligers nodig om het parkeren in goede banen te leiden. Dit evenement is voor onze vereniging een extra kans om geld voor de kas te verdienen. Vind je het leuk om op 1, 2 of 3 juni een dagdeel (of meer) mee te werken om Vaasaqua tot een succes te maken, laat het dan even weten aan Toos van Huffelen (van.huffelen@planet.nl) of aan Arjan van Triest (famvantriest@chello.nl).