Vrijwilligers van 2016

Zaterdagavond 2 april organiseerde TOM (taak op maat) de jaarlijkse vrijwilligersavond van Regio’72.

Van te voren maakte een aantal leden zich druk over het stemmen op de vrijwilliger van het jaar, want…..wie is er eigenlijk genomineerd? TOM had niemand genomineerd maar dit jaar gekozen voor een iets andere opzet.

Alle vrijwilligers werden uitgenodigd middels een persoonlijke uitnodiging met daarop het recept voor een goede cocktail. Immers, een goede vereniging is net als een goede cocktail. Zonder alle mooie, goede en vele ingrediënten(vrijwilligers) kan een vereniging niet zijn zoals Regio’72 is.  Wij zijn bijzonder trots op al deze vrijwilligers met een kleine of grotere taak. Daarvoor bedanken we al onze vrijwilligers hartelijk.

In de loop van de avond, die werd opgeluisterd door goochelaar Dave, werd er aan diverse mensen mooie witte rozen uitgedeeld met de mededeling dat deze roos speciaal voor hem of haar was bedoeld dus deze mocht niet worden weggegeven.

Leni vertelde later op de avond waarom deze mensen de roos hadden gekregen. Ze vertelde een aantal leuke anekdotes die alle kampgangers zeker herkenden. Waaronder het broodje knakworst tijdens de fietstocht, de prachtige voorstelling op de woensdag voor de ouders, nachtspellen en spooktochten maar eigenlijk is het teveel om op te noemen.  Als je zomerkamp zelf wil ervaren moet je “gewoon” een keer meegaan! De goochelaar maakte daarna via een truc de namen bekend van de huidige ZOMERKAMP LEIDING EN KEUKEN. Deze groep mensen zijn de VRIJWILLIGERS VAN 2016 geworden! En alle mensen (aanwezig op de avond) die ook leiding of keuken zijn geweest van zomerkamp in de afgelopen 38 jaar hebben een witte roos ontvangen. Als cadeau heeft de zomerkampleiding een bon van € 50,00 gekregen om een spel te kopen voor zomerkamp.

IMG_5698

 

Onder het genot van een hapje en een drankje (geserveerd door Ylonka en Rob van Afslag 26) was het een hele gezellige ontspannen avond. Bedankt voor jullie inzet en voor jullie komst want TOM kan prima(al zeg ik het zelf) een avond organiseren maar het is veel gezelliger als je een cocktail samen drinkt!

(klik hier voor de foto’s)