Vrijwilligersavond 2014

Zaterdag 10 mei jl. werd door TOM (commissie Taak op Maat) de vrijwilligersavond georganiseerd: één van de hoogtepunten van het jaar voor onze club. Op deze avond worden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Onder het genot van een lekker drankje, verzorgd door Afslag 26 en een smakelijk sateetje van Harry, werd de vrijwilliger van het jaar gekozen. Uit de drie genomineerden, Jan Tijs Heideveld, Linda Rodijk en Diana Oosterhoff moest een keuze worden gemaakt via de stemkastjes. Een lastige keuze omdat alle drie de vrijwilligers op hun geheel eigen wijze een enorme bijdrage hebben geleverd en leveren aan de club. Via een lachwekkende sketch van Bram en Kasper werd uiteindelijk de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt, Diana Oosterhoff!! Diana heeft zich voor Regio ’72 verdienstelijk gemaakt door haar vele werkzaamheden, onder andere in het bestuur, de TC en als trainer.

Ook werd er dit jaar aandacht besteed aan onze jonge vrijwilligers. Tijs Schoemaker, Lauren Schoemaker, Saskia van Triest en Jorn Ganzefles ontvingen een aanmoedigingsprijs. Na deze bekendmakingen, kon er nog een danspasje gewaagd worden op de dansvloer op de muziek van de DJ van de avond; Jeroen Stegeman. Kortom, een gezellige avond voor alle vrijwilligers. Dit kan je volgend jaar natuurlijk niet missen, dus zorg dat je dan ook (weer) van de partij bent!!