Geschreven door: Josje Volkers

Om 10 uur verzamelen we bij zichtstede, waar de kangoeroes en de Fjes al druk bezig zijn.
Met het mooie weer moeten we een uur in de auto zitten om in Vroomshoop te komen, wat wel een ander land lijkt, door hun accent.
We kleden ons om, in de naar zweet ruikende kleedkamers.

De wedstrijd begint en Gaby en ik zitten wissel. Jochem, Remon, Loes en Noa vormen het aanvalsvak.
Niels, Casper, Elise en Bernadet staan in het begin in de verdediging.
Er worden in totaal 3 strafworpen gemist van onze kant, door Jochem, Niels en Bernadet, maar de strafworp stip bleek veel te ver weg te staan!
Er worden deze wedstrijd alleen doorlopers en korte kansen gescoord, bijna geen afstandsschoten!

Met 1-4 gaan we de rust in.

Na de rust proberen we nog meer punten te pakken. Gaby en ik mogen warmlopen, om er binnen een aantal minuten in te gaan. Ik word gewisseld voor Noa in het aanvalsvak, en Gaby wordt gewisseld voor Elise in het verdedigingsvak. Er worden van beide kanten een paar doelpunten gescoord, maar de C1 van Regio doet het goed. Het word binnen een aantal minuten 1-7, en we eindigen na een paar tegen doelpunten met een mooie stand van 4-10. We hebben de twee puntjes te pakken!
Tevreden rijden we weer naar huis, met het mooie zomerse weertje, en sommige genieten nog even na bij Zichtstede, door naar de B1 en het eerste te kijken.
Na een paar uur appt Gaby, dat ze haar trainingsbroek is vergeten in Vroomshoop.