Wageningen 5 – Regio ’72 2

Datum: 12-04-2014

Geschreven door: Erica Oosterhoff

Na een reeks overwinningen moesten we ons nu opmaken voor een uitwedstrijd tegen Wageningen 5. We waren erop gebrand om onze ‘winstreak’ voort te zetten en er voor te zorgen dat we los kwamen van de onderste plekken, om degradatie te voorkomen.

Doordat we niet compleet waren heeft Jordi meegespeeld met de wedstrijd en als reserves hadden we Marleen en onze trainer Gert.
Het openingsdoelpunt werd gemaakt door Willeke met een doorloper (Ja, er was dit keer geen strafworp nodig). Wageningen besloot met ons mee te gaan en de wedstrijd ging gelijk op met niet al te veel doelpunten, waardoor we de rust ingingen met een stand van 5-5.

Na de rust begon de wedstrijd langzaam de verkeerde kant op te gaan en kwamen we een paar doelpunten achter te staan. Het geloof begon weg te raken bij Regio ‘72 en daar maakte Wageningen gebruik van. De laatste 10 minuten waren dramatisch bij Regio ’72 en werden we helemaal weggeveegd. Marleen heeft ook nog een kwartier gespeeld, maar dit kon ons ook niet meer redden. De eindstand werd uiteindelijk 21-9.

Na de wedstrijd gingen we snel weer naar Vaassen, zodat Jordi en Marleen nog bij hun eigen wedstrijd van S3 konden zijn.
In de avond was er een feestje bij de korfbal waar we gehuldigd werden omdat we in de zaal gepromoveerd zijn. Hierdoor hadden we de wedstrijd snel weggedronken en hebben we lekker gefeest!

Volgende week staat Rheko op het programma, de nummer 2 op dit moment. We gaan er dan weer met frisse moed tegenaan!