We gaan digitaal!

Daàg papieren wedstrijdformulier. Welkom mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)! Met ingang van het zaalseizoen gaan ook alle teams in het breedtekorfbal stapsgewijs digitaal, te beginnen met de seniorenteams. Deze week maken wij op de trainingsavond een eerste rondje langs de teams om uitleg te geven.

Het is handig om van tevoren alvast via onderstaande link de Sportlinked App te downloaden en je aan te melden. Kies hierbij voor KNKV als bond en vul je gegevens in. Als dit gelukt is ben je aangemeld in Sportlinked. (Mocht je een foutmelding krijgen bij het aanmelden, neem dan contact op met de ledenadministratie. (ledenadministratie@regio72.nl) Waarschijnlijk kloppen je gegevens die bij ons bekend zijn niet met de gegevens die je gebruikt bij het aanmelden)
Je kunt dan uiteindelijk op je eigen telefoon voor jouw team het mDWF invullen. In ons clubhuis en straks in de zaal is, dankzij JT&I, een mobiele telefoon aanwezig waarop de formulieren ook verwerkt kunnen worden.

Als je geen wedstrijden speelt, maar wel wedstrijden fluit is het ook van belang om de app te downloaden en je aan te melden. Ook het ‘tekenen’ van het mDWF gaat via de app.  Wil je weten hoe dat werkt? Geef dit aan bij  één van ons, dan leggen we het uit.

Namens de TC,

Arend Jan, Maeike en Ilse