Wederom geen winst voor Regio ’72

De verwachtingen waren hoog gespannen tijdens de wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Hardenbergse korfbalvereniging Juventa/Goede Orde. Juventa/Goede Orde staat één plaats boven Regio ’72, dé plaats die Regio ’72 graag van hen zou willen overnemen.

Terwijl de pupillen van de week Siebe, Feline en Quinten, drie van de jongste spelers van korfbalvereniging, de wedstrijd openen begint het al snel met een doelpunt voor Juventa/Goede Orde. De gehele eerste helft gaan de punten op het scorebord gelijk op. Scoort Regio ’72 dan wordt deze al snel gevolgd door Juventa/Goede Orde. Regio ’72 vecht, laat zien dat ze willen winnen en van plan zijn met winst de wedstrijd te verlaten. Er wordt veel geduwd en getrokken, iets wat de wedstrijd steeds onderbreekt. Het lukt de Vaassense korfballers niet echt om lekker in de wedstrijd te komen. Met een ruststand van 6-7 is de kans op winst natuurlijk nog niet verloren.

De tweede helft begint een stuk beter, er wordt beter gespeeld, maar er is helaas ook veel balverlies. In de tweede helft maakt Hidde Scholten plaats voor Jesper Mentink, de stand is op dat moment al 10-12 in het voordeel van Juventa/Goede Orde. Na de wissel waar Thomas Gerritsen uit het veld gaat voor Ricardo Hulleman scoren de wissels beide nog een doelpunt. Helaas scoort Juventa/Goede Orde ook nog drie keer, wat resulteert in de eindstand van 12-15.

Volgende week staat er om 17:55 uur een uitwedstrijd gepland tegen Hellas in Nunspeet. Hellas staat nummer twee in de standenlijst, alle supporters zijn van harte welkom om de Vaassense toppers aan te moedigen!

De doelpunten zijn gemaakt door: Tim van Huffelen 5, Robin Zweekhorst 2, Thomas Gerritsen 1, Willeke Kloezeman 1, Hidde Scholten 1, Ricardo Hulleman 1 en Jesper Mentink 1