Wedstrijdverslagen van alle teams terug bij Regio’72!

Wat zou het gaaf zijn als er net als vroeger, in ons oude clubblad de Mikser, er weer wedstrijdverslagen van alle teams te lezen waren!  Dat de hele vereniging mee kan (na)genieten van een mooi doelpunt gemaakt in D1 en een gezellige en sportieve wedstrijd van S4. Daar gaan we met z’n allen aan werken.

Vanaf nu kan op onze site het wedstrijdverslag worden ingeleverd, onder het kopje ‘contact’ helemaal boven aan de pagina.

Natuurlijk hoeven dat niet zulke professionele verslagen te zijn als die van S1 worden gemaakt. En bij de jongere korfballers is het fijn als de ouders een handje helpen. Het is gaaf als iedereen een kan indruk krijgen van de wedstrijd.

Hulp bij het schrijven:

  • Probeer hetzelfde weekend het verslag af te hebben.
  • Vraag het scorelijstje van de trainer om te gebruiken als hulp bij het schrijven.
  • Je kunt de vakopstelling en doelpuntenmakers noemen.
  • Tip: vertel ook iets grappigs wat voor of na de wedstrijd is voorgevallen.
  • Gebruik geen grove taal.
  • Heb respect voor tegenstander, medespelers, scheidsrechter en publiek.

Als je klaar bent met het verslag ga je naar www.regio72.nl en klik je op Contact > Stuur je verslag in. Hier vul je de velden in en knip en plak je het verslag in de betreffende ruimte. Iemand van de redactie zet het dan voor je op de site.

Stuur je verslag in klein

Je vindt jouw verslag en dat van andere teams dan zo snel mogelijk terug rechtsonder op de homepagina (onder de agendapunten).

Verslagen overige teams

Veel lees- en schrijfplezier!

De Technische Commissie en de Webredactie