Winst tijdens eerste thuiswedstrijd voor Regio’72 1

Winst tijdens eerste thuiswedstrijd voor Regio’72 1

De eerste thuiswedstrijd van dit seizoen zijn de Vaassense korfballers van Regio ’72 goed begonnen! Belangrijke punten werden er gepakt tijdens de wedstrijd tegen Blauw Zwart uit Wierden.

De eerste wedstrijd van dit zaalseizoen werd door beide ploegen verloren, daarom was het voor beide ploegen belangrijk om de eerste punten te pakken. Regio ’72 heeft het doel om in de bovenste helft mee te blijven spelen, Blauw Zwart heeft het doel om de tweede klassen te handhaven.  
Dat de Vaassense ploeg wilde winnen stond dus vanaf het begin van de wedstrijd al vast! Vol vechtlust, kracht en een prachtig korfbalspel lieten de Vaassense topkorfballers zien dat ze het konden! Mooi samenspel en fanatisme resulteerden in een ruststand van 12-5.
In de rust was er tijd voor de huldiging van ons 40 jarige lid Willeke Gerritsen. Zij kon op de Algemene Ledenvergadering niet aanwezig zijn en is tijdens deze wedstrijd in het zonnetje gezet. Zij heeft een mooie pen en een prachtige bos bloemen ontvangen.

De tweede helft van de wedstrijd ging qua niveau een stuk minder goed, zeker in vergelijking met de eerste helft. Veel afleiding, geen teamgevoel en onrust waren de ingrediënten voor het begin van tweede helft. Een totaal andere wedstrijd als de eerste helft. Gelukkig voor Regio ’72 kon Blauw Zwart ook niet goed in de wedstrijd komen en hoefde zij de overwinning niet uit handen te geven!
De uiteindelijke stand is 17-14 geworden voor de Vaassenaren, prima overwinning.
Als Regio ’72 blijft spelen als in de eerste helft ziet het seizoen er veelbelovend uit!