Word trainer/ trainster en of coach bij Regio’72

We hebben goed nieuws! Regio verwelkomt steeds meer jeugdleden bij de vereniging. Dit jaar krijgen we zelfs een extra team. Het is belangrijk dat deze nieuwe leden, evenals alle andere jeugdleden, de beste trainers en coaches krijgen om niet alleen beter te worden in korfbal, maar ook om een geweldig jaar te beleven. Dit jaar hebben we nieuwe trainers nodig omdat veel ervaren trainers stoppen. Maar aan wie geven zij het stokje door?

Het is enorm waardevol om trainer te worden bij Regio’72. Je kunt al je talenten doorgeven aan een nieuwe generatie. Misschien heb je al een tijd geen training gegeven, maar voel je de kriebels weer. Of wil je het juist wel eens proberen. Dan is dit het jaar om te beginnen als coach en trainer. Zonder deze belangrijke mensen staan wij als vereniging voor een grote uitdaging en kunnen we niet de ervaring bieden waar de spelers recht op hebben.

Heb je nog nooit training gegeven of wil je graag meer leren? De KNKV biedt een speciale clinic waarin alle aspecten van het trainen worden behandeld. Daarnaast hebben wij als vereniging drie mensen die jou gedurende het seizoen op de achtergrond ondersteunen.

Dus denk er niet te lang over na en word trainer of coach bij onze vereniging. Samen kijken we welk team het beste bij jou past en welke wensen je hebt, bijvoorbeeld welke dag je kan trainen geven of coachen. Ook zullen we je gedurende het seizoen begeleiden, zodat je je gesteund voelt. Aanmelden als trainer kan bij de TC. Stuur me een appje of mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Met sportieve groeten,

Wouter