Zaalseizoen verloopt moeizaam voor Regio’72

Het zaalseizoen verloopt voor Regio’72 niet zoals men dat zou willen. Door de vele wisselingen is het zoeken naar de juiste combinaties. Enige houvast is dat het team nog geen enkele wedstrijd volledig van de mat is gespeeld. Zuur is dan het feit dat vele wedstrijden met minimaal verschil werd verloren. Zaterdag mocht het aantreden tegen Animo uit Geldermalsen.

Vorig seizoen speelde Regio’72 en Animo de beslissingswedstrijd op het veld voor de 2de klasse. Deze werd gewonnen door Regio’72. Animo zal zeker gebrand zijn om dit verlies recht te zetten. Het team van Brenda Voortman begon deze wedstrijd met Tijs Schoemaker en Jordi Molendijk in de basis.

De wedstrijd begon spectaculair. Binnen 8 minuten stond er een 5-5 stand op het scorebord. Tot 7-7 hielden beide teams elkaar in evenwicht, waarna Animo een gat kon slaan van 4 doelpunten. Regio’72 probeerde nog langszij te komen, maar dichter dan 2 punten verschil kwam het niet. Uiteindelijk werd er met een stand van 14-18 gerust.

In de tweede helft ging Regio’72 opnieuw in de achtervolging. Het scoorde 4 keer op rij en kwam gelijk met Animo. Pas na 13 minuten kwam Animo tot score. Regio’72 was niet bij machte om de inhaalslag voort te zetten en liep weer tegen een nederlaag aan met minimaal verschil. Eindstand 23-25.

Score:
Jordi Molendijk: 6
Tijs Schoemaker: 5
Hidde Scholten: 3
Ruth Schoemaker: 2
Tim van Huffelen: 2
Willeke Kloezeman: 2
Leandra Koetsier: 2
Lauren Schoemaker: 1