Zaterdag 29 juni, familie/ouder-kind toernooi en BBQ

Op zaterdag 29 juni sluiten wij ons seizoen af. Wij hopen dan zoveel mogelijk leden en ouders van leden op het sportpark te ontmoeten. We starten om 14.00 uur. Wat is er te doen?

BBQ

Overige activiteiten

Naast korfballen is er nog veel meer te doen en te beleven. Vanzelfsprekend zijn een drankje en hapje te halen in de feesttent, maar er kan ook kubbs of jeu-des-boules gespeeld worden. Hiervoor hoef jij je niet op te geven.

Ouder-kind-toernooi voor de kangoeroes, F, E, D en C-spelers en hun ouders

De kinderen van de jongste teams mogen tegen hun ouders spelen in een heus toernooi. Afhankelijk van het aantal kinderen en ouders per team worden de wedstrijden gespeeld. Deze wedstrijden worden gespeeld op het kunstgras. Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk kinderen en ouders meedoen. Ook broers en zussen zijn van harte uitgenodigd om de strijd aan te gaan. Geef je op voor het ouder-kind-toernooi, klik op onderstaande button.

Beachtoernooi voor A en ouder

Het familietoernooi zoals we dat kennen van voorgaande jaren wordt vervangen door een beachtoernooi. Stel een team samen van minimaal vier spelers en geef je op. Dit mag met spelers van Regio ’72, maar het zou leuk zijn om ook andere vrienden en familieleden hiervoor uit te nodigen. Als je meedoet met met het ouder-kind-toernooi kun je ook meedoen aan dit toernooi op de beach. De wedstrijden worden om en om gespeeld. Geef je hieronder op voor het beachtoernooi.

Afsluitende barbecue

De dag wordt afgesloten met een barbecue van Casa di Verdi. Het zou leuk zijn als hier ook zoveel mogelijk leden en ouders aan deelnemen. De barbecue wordt mogelijk gemaakt door Casa di Verdi en start vanaf ongeveer 17.30 uur.
Geef je hieronder op voor de barbecue (uiterlijk 20 juni)

29junHele dagBBQ 2024