Zes jubilarissen bij Regio’72.

Afgelopen dinsdag 21 november werden tijdens de algemene ledenvergadering maar liefst zes jubilarissen gehuldigd door voorzitter Tim Kamphuis. Als relatief jonge club zijn we trots dat vier mensen al 40 jaar verbonden zijn aan Regio ‘72. Theo Gerritsen is een echte doener binnen de club. Veel van zijn taken spelen zich af op en rond het sportpark. Jaren zelf fanatiek gekorfbald, bekend als scheidsrechter, maar nu toch vooral als vaste supporter langs de lijn. Leni de Jong is medeoprichter van Regio ‘72. Een bevlogen en betrokken lid in alle vormen en maten. Ze is nog steeds actief om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten, omdat zij belangrijk zijn voor de club. Reian Gerrits-van der Maten, een betrokken lid. De laatste jaren wat meer op de achtergrond, maar nog steeds belangrijk als vertrouwenspersoon. Marike van Triest, ook al 40 jaar een steun en toeverlaat voor de club. Wat heeft Marike niet gedaan? Op die vraag is geen antwoord, want alles wat je kan bedenken heeft Marike wel gedaan. Van voorzitter tot jeugdtrainer, Marike is overal voor in.

Daarnaast nog twee jubilarissen die al 25 jaar lid zijn. Tim van Huffelen, al 16 jaar spelend in het eerste team en met de paplepel groot gebracht bij de club. Ook hij is een allesdoener, van PR, tot jeugdtrainer en zomerkamp. Ook Kira Brummel mag zich 25 jaar lid noemen van onze club. Spelend niet meer actief, maar de kinderen worden nu bij de jongste leden gebracht. De betrokkenheid is er zeker nog, Kira staat nog altijd klaar om haar trainerskunsten te vertonen.

Op de foto v.l.n.r. Tim Kamphuis (voorzitter), Tim van Huffelen, Marike van Triest, Reian Gerrits-van der Maten, Leni de Jong en Theo Gerritsen. Kira Brummel staat niet op de foto.