Zomerkamp 2023 datum bekend!

Op vrijdag middag 7 juli zullen wij op zomerkamp gaan! Dit jaar zal het kamp 4,5 dag duren en we zijn dinsdag 11 juli aan het eind van de dag weer terug in Vaassen.

Uit de enquête is gebleken dat er het merendeel het jammer vindt als zomerkamp niet door zal gaan. En een groot deel gaf aan interesses te hebben om volgend jaar mee te gaan op kamp. Dat is voor ons voldoende aanleiding om verder te onderzoeken hoe wij vorm kunnen geven aan een vernieuwd kamp.

Hoewel we nog niet weten hoe dit kamp er precies uit gaat zien, zijn we al enthousiast begonnen aan de voorbereiding voor Zomerkamp 2023. Want wat er ook gebeurt: we doen het dit jaar helemaal anders en toch ook niet.

Zomerkamp zal geen hele week meer duren maar alle activiteiten die jullie toch al leuk vinden zullen behouden blijven! En misschien is er wel ruimte voor meer 😛

Dus zet allemaal in jullie agenda: Vrijdag middag van 7 juli t/m dinsdag 11 juli, Regio’72 Zomerkamp!

 

Voorinschrijving

Volgende week openen wij de voorinschrijving voor zomerkamp 2023. Dit doen we omdat we op dit moment nog niet alle details duidelijk hebben maar wel graag willen weten wie er mee gaan op kamp. Op basis daarvan zullen we prijs en locatie bepalen en daarna volgt een definitieve inschrijving.

Groetjes de zomerkamp leiding