Zomerse activiteit – Kookworkshop

Zoals een tijdje geleden rondgestuurd en op de site gezet, wilden wij van de kampcommissie graag leuke activiteiten organiseren omdat kamp helaas niet door kan gaan. En om te peilen waarvoor interesse was, hebben jullie massaal onze enquete ingevuld! Daar is uit gekomen dat wij in de week van zomerkamp een aantal activiteiten organiseren, dit is er een van. Wil je mee doen, geef je dan op!

Zondag 19 juli zal de zomerkampcommissie vanaf 14:00 uur een kookworkshop organiseren, waaraan je mee kan doen vanuit je eigen keuken!
In de kookworkshop zal de zomerkampcommissie je begeleiden in het maken van wat lekkers!

Nadat je je hebt opgegeven, opvang je van ons een boodschappenlijstje. Hierop staan alle ingrediënten die je nodig hebt tijdens de workshop. Ook krijg je van ons een uitleg toegestuurd per mail, hoe je klaar kan zitten met je computer of telefoon op zondag, zodat je live mee kan doen thuis!

Meedoen aan de kookworkshop kan alleen, maar ook met een groepje vriendjes/vriendinnetjes, of met je ouders of grootouders samen!
Zoals dat hoort in de keuken, zal er ook gesneden worden en met keuken apparatuur gewerkt, dus willen we graag ouders vragen een oogje in het zeil te houden.