Zomerse activiteit – Speurtocht

Zoals een tijdje geleden rondgestuurd en op de site gezet, wilden wij van de kampcommissie graag leuke activiteiten organiseren omdat kamp helaas niet door kan gaan. En om te peilen waarvoor interesse was, hebben jullie massaal onze enquete ingevuld! Daar is uit gekomen dat wij in de week van zomerkamp een aantal activiteiten organiseren, dit is er een van. Wil je mee doen, geef je dan op!

Hou jij van puzzelen, speuren en avontuur?

Woensdagochtend 22 juli wordt er een speurtocht georganiseerd. Om 10:30 begint deze speurtocht bij de Cannenburgh, dus zorg dat je ongeveer een kwartiertje van tevoren aanwezig bent! Het duurt tot ongeveer 12:00 uur, afhankelijk van je detective skills.
Via onderstaande knop kan jij je opgeven, en dat kan als individu, of als groepje in één keer! Wel kan het zijn dat kleinere groepjes bij elkaar worden gevoegd tot groepjes van 5 a 6 mensen.

Meedoen is helemaal gratis, en je mag vriendjes of vriendinnetjes meenemen als je dat leuk vindt! Richtlijn qua leeftijd voor deze activiteit is tot 14 jaar, maar je mag ook zeker meedoen met je ouders, of met oudere vrienden.
Tijdens de speurtocht zal het ten allen tijde mogelijk zijn om onderling 1,5 meter afstand te houden, en zullen wij de richtlijnen van het RIVM zo goed mogelijk volgen.