Zomerse activiteit – Vossenjacht

Zoals een tijdje geleden rondgestuurd en op de site gezet, wilden wij van de kampcommissie graag leuke activiteiten organiseren omdat kamp helaas niet door kan gaan. En om te peilen waarvoor interesse was, hebben jullie massaal onze enquete ingevuld! Daar is uit gekomen dat wij in de week van zomerkamp een aantal activiteiten organiseren, dit is er een van. Wil je mee doen, geef je dan op!

Op vrijdag 24 juli is het tijd voor een Vossenjacht. In het centrum van Vaassen zullen verschillende vreemde vogels en gekostumeerde grappenmakers rondlopen, die maar al te graag door jou gevonden willen worden.Om 15:00 uur op het marktplein zal deze zoektocht van start gaan, dus zorg dat je op tijd bent! Afhankelijk van hoe snel je iedereen vindt, duurt het tot ongeveer 16:30 uur.

Hier onder kan jij je opgeven, en dat kan als individu, of als groepje in één keer! Wel kan het zijn dat kleinere groepjes bij elkaar worden gevoegd tot groepjes van 5 a 6 mensen.

Meedoen is helemaal gratis, en je mag vriendjes of vriendinnetjes meenemen als je dat leuk vindt! Richtlijn qua leeftijd voor deze activiteit is tot 14 jaar, maar je mag ook zeker meedoen met je ouders, of met oudere vrienden.
Tijdens de vossenjacht zal het ten allen tijde mogelijk zijn om onderling 1,5 meter afstand te houden, en zullen wij de richtlijnen van het RIVM zo goed mogelijk volgen.