Zuur verlies voor Regio ’72

In de belangrijke thuiswedstrijden tegen Woudenberg hebben zowel S1 als S2 punten laten liggen. De wedstrijd van S1 begon goed, maar het laatste deel van de tweede helft kantelde de wedstrijd en trok Regio ’72 uiteindelijk aan het kortste eind en verloor met 19-20.

In de week dat bekend werd dat Anne Stegeman zowel haar meniscus als kruisbanden gescheurd heeft speelde Regio’72 tegen Woudenberg, dat net als Regio’72 twee punten verzameld had. De korfballers uit Vaassen startten heel sterk en kwamen op een 9-3 voorsprong in de eerste helft. Er werd gerust met een prima tussenstand van 13-8 op het scorebord.

Woudenberg kwam wat beter uit de rust, maar toch kon Regio ’72 nog een tijd een voorsprong behouden. Helaas kantelde de wedstrijd naarmate het einde in zicht kwam. Vanaf 16-16 scoorden de teams bijna om en om. Met een score van Tim van Huffelen en Lauren Schoemaker op rij leek het nog de goede kant op te gaan, maar het slot was voor Woudenberg. Door de 19-20 in de slotminuut wist Woudenberg de enige keer in de wedstrijd op voorsprong te komen, maar dit betekende gelijk de eindstand.

Een zuur verlies en wat het nog zuurder maakte is dat Robin Zweekhorst het veld moest verlaten met waarschijnlijk ook een ernstige knieblessure. Het is voor de selectie nu tijd om tot rust te komen en te herstellen waar mogelijk. Na de kerstdagen volgen de eerst volgende wedstrijden van de selectie op 12 januari thuis tegen Animo. Veel publiek, lawaai en aanmoediging is hierbij van harte uitgenodigd en welkom.