Zomerkampgeheimen onthuld: 8 Must-Do ervaringen die je niet wilt missen

Naast de nieuwe onderdelen van kamp zullen ook dit jaar alle bekende onderdelen van het zomerkamp weer aanwezig zijn. Er worden tochten gelopen, bosspellen gespeeld, gesport, verkleed, gefeest en gedanst, er word gefietst en ook soms nog een klein beetje geslapen.

Maar wat moet je echt hebben gedaan op kamp?

  1. Zwemmen; het maakt niet uit of het slecht weer is. Er moet worden gezwommen. Patat met een frikandel eten tussen de middag in het zwembad dat is veel lekkerder.
  2. Dorpspel; er word altijd een dorpsspel gespeeld. Dan gaat er voldoende brood mee, maar desondanks gaan we toch lang wachten in de rij voor een lunch van de bakker Bart
  3. Corvee, de afwas doen de tijdens de barbecue is fijn want dan worden er vaak wegwerpservies gebruikt! Maar stiekem kan corvee ook best gezellig zijn.
  4. Bonte avond, zomerkamp wordt afgesloten met een act op de bonte avond. Gaan we dit jaar voor een quizje of zetten we iemand voor gek?
  5. Ochtend Nog extreem moe van de late nacht ervoor ga je elke ochtend met je toilettas naar de douches, gelukkig is er gewoon plee papier op de wc’s
  6. Slaapzalen, de geur en de hitte op de slaapzalen zijn echt typisch kamp! (en dat geldt niet alleen voor de jongens zaal hoor)
  7. Vuurvliegjes, als het weer het toe laat lekker met zijn allen rondom het kampvuur zitten en stiekem vuurvliegjes maken als de leiding het niet ziet!
  8. Laatste dag; heel hard huilen als je weer naar huis moet en je beseft dat zomerkamp er al weer op zit je je minimaal 360 dagen eer moet wachten. Maar misschien ben je ook al weer blij dat je lekker in je eigen bed mag slapen 😊

Weet je het nu echt zeker? Meld je dan nu aan voor zomerkamp!