Zomerkamp inschrijving geopend!

Beste vakantieganger!

Het is weer die tijd van het jaar: tijd om te denken aan de perfecte zomerbestemming. Maar waarom zou je maar één bestemming kiezen als je een onvergetelijke vierdaagse vol leuk activiteiten en veel plezier op het Regio’72 zomerkamp in Putten. Geef je dan snel op voor het Zomerkamp 2023 en geniet nog tot 7 juni van vroegboekkorting!

Na een aantal creatieve sessies met de leiding zijn de plannen alweer waanzinnig. Of je nu een ervaren kampganger bent of dit je eerste keer is, ons kamp biedt voor ieder wat wils. Onze deskundige reisleiders zullen je begeleiden en ervoor zorgen dat je een leuke en onvergetelijke vakantie hebt.

Maar er is meer! Ons kamp ligt in het hart van de prachtige Nederlandse natuur, dus je zult elke dag omringd worden door schitterende uitzichten. Bovendien, bieden we alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabele kampeerervaring, van accommodatie tot maaltijden en entertainment.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw zomeravontuur bij ons en ontdek waarom ons zomerkamp in Putten de perfecte reisbestemming is voor avonturiers van alle leeftijden!

Kortom, we hebben alles voorbereid voor een onvergetelijk zomerkamp in Putten van vrijdag avond 7 tot en met dinsdag avond 11 juli 2023. We hopen je daar te zien en samen met jou en andere vakantiegangers een fantastische tijd te hebben! Mocht je vragen hebben of meer willen weten kan ook altijd een van de leiding je vragen beantwoorden.

Schrijf je snel in en beleef een zomer om nooit te vergeten!

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

De zomerkamp commissie

 

Hoe zat het ook alweer?

Wanneer: Vrijdag avond 7 juli t/m dinsdag 11 juli 2023

Voor wie: iedereen die alle dagen mee wil

Wie zitten er in de leiding: Saskia, Daan, Janneke, Jordi en Wouter

Waarheen: Putten, De Beukhof

Wat kost het?: (Met vroegboekkorting tot 7 juni) Voor de eerste deelnemer uit een gezin € 105,- voor de tweede persoon € 102,5 en voor de derde € 100,-

ZZZ - De Zeven Zekerheden van Zomerkamp (FAQ)
  1. Bedtijd: Je wordt iedere avond (veel te vroeg, we weten het, thuis mag je veeeel later) naar bed gebracht door de leiding, tenzij je in de B of hoger zit!
  2. Fietsen: Je gaat (veel te ver, en minstens 3 keer de verkeerde kant op) een flink stuk fietsen, minimaal 30 kilometer! De C en hoger fietsen zelfs heen en terug naar kamp!
  3. Zwemmen: Als het weer het toelaat, ga je ook een keer (veel te kort, over 15 minuten gaan we weer naar de fietsen) zwemmen!
  4. Eten & Drinken: Maaltijden en drinken worden allemaal verzorgd. Ook is er gratis fruit, maar voor snoep en frisdrank moet je zakgeld meenemen. (was het maar andersom, misschien is dat dit jaar wel…)
  5. Programma: Er is een programma met elke dag 3 geplande activiteiten / sporten: ochtend, middag en avond (laat voor de ouderen). Maar tussendoor is ook heel veel tijd om zelf te spelen!
  6. Ouderavond: We gaan 4,5 dag weg, vrijdag t/m dinsdag. Dus dit jaar geen ouderavond. Maar je hoeft je ouders niet te lang te missen, Ze mogen je dinsdagavond komen ophalen bij op ons sportpark in Vaassen.
  7. Foto’s: Er worden door verschillende (semi-professionele) fotografen gedurende het kamp duizenden foto’s gemaakt. Maar als je zelf mooie foto’s hebt gemaakt, stuur ze dan zeker naar de leiding toe, elk jaar wordt er een link gestuurd om een film van kamp te kijken en de foto’s te downloaden.

07julHele dag11Zomerkamp 2023