Hunted jeugd

24nov17:4520:00Hunted jeugd

Evenement details

We hebben een spannend avontuur voor onze jonge avonturiers in petto! Op 24 november nodigen we alle kinderen van de D en C uit voor een Hunted Avontuur in een mysterieus oud kasteel. De missie? Het vinden van de geheime diamant in de kasteelruïnes voordat de tijd om is!

Details:
• Datum: 24-11-23
• Aanvang: 17:45 uur
• Locatie: Regio 72, sportpark (Zichtstede 16)
• Dresscode: Draag warme en niet-opvallende kleding
• Benodigdheden: Een zaklamp kan handig zijn!

De kinderen worden verdeeld in teams en krijgen een kaart van het kasteelterrein om hen te helpen bij het navigeren. Overal zijn aanwijzingen verstopt, en samenwerking is van essentieel belang om de raadsels op te lossen en de diamant te vinden.

Maak je geen zorgen, we hebben alles onder controle! Er zijn ook ‘hunters’ of ‘bewakers’ die hen op de hielen zitten, wat het extra spannend maakt. En wees gerust, het hele avontuur speelt zich veilig af binnen de grenzen van het kasteel en de omliggende terreinen.

We willen de kinderen vragen om uiterlijk 17:45 uur aanwezig te zijn. Het avontuur begint dan, en we streven ernaar om rond 20:00 uur klaar te zijn. Denk eraan om mobiele telefoons thuis te laten, zodat ze volledig kunnen opgaan in het avontuur.

Dit wordt een onvergetelijke ervaring voor onze kleine avonturiers. Laten we samen plezier hebben, samenwerken en genieten van dit bijzondere Hunted Avontuur!

Tijd

24 november 2023 17:45 - 20:00(GMT+02:00)

Locatie

Clubhuis Regio'72

Zichtstede 16

Other Events

Routebeschrijving