Zomerkamp 2023

07julHele dag11Zomerkamp 2023

Evenement details

Het is weer die tijd van het jaar: tijd om te denken aan de perfecte zomerbestemming. Maar waarom zou je maar één bestemming kiezen als je een onvergetelijke vierdaagse vol leuk activiteiten en veel plezier op ons zomerkamp in Putten. Geef je dan snel op voor het Zomerkamp 2023!

Na een aantal creatieve sessies met de leiding zijn de plannen alweer waanzinnig. Of je nu een ervaren kampganger bent of dit je eerste keer is, ons kamp biedt voor ieder wat wils. Onze deskundige reisleiders zullen je begeleiden en ervoor zorgen dat je een leuke en onvergetelijke vakantie hebt.

Maar er is meer! Ons kamp ligt in het hart van de prachtige Nederlandse natuur, dus je zult elke dag omringd worden door schitterende uitzichten. Bovendien, bieden we alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabele kampeerervaring, van accommodatie tot maaltijden en entertainment.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw zomeravontuur bij ons en ontdek waarom ons zomerkamp in Putten de perfecte reisbestemming is voor avonturiers van alle leeftijden!

Kortom, we hebben alles voorbereid voor een onvergetelijk zomerkamp in Putten van vrijdag avond 7 tot en met dinsdag avond 11 juli 2023. We hopen je daar te zien en samen met jou en andere vakantiegangers een fantastische tijd te hebben!

Schrijf je snel in en beleef een zomer om nooit te vergeten!

Met vriendelijke groet,

De zomerkamp commissie

Wanneer: Vrijdag avond 7 juli t/m dinsdag 11 juli 2023

Voor wie: iedereen die alle dagen mee wil

Wat kost het?: Voor de eerste deelnemer uit een gezin € 105,- voor de tweede persoon € 102,5 en voor de derde € 100,-

Tijd

7 juli 2023 - 11 juli 2023 (Hele dag)(GMT+02:00)

Locatie

Groepsaccommodatie de Beukhof

Krachtighuizerweg 29

Other Events

Organisator

Zomerkamp Commissie

Saskia, Jordi en Wouter

Lees meer

Groepsaccommodatie de Beukhof

Bestel je tickets online

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit evenement

Routebeschrijving