Voorlopige teamindeling jeugd/senioren

(Selectie)trainingen:

De trainingen met de teams van afgelopen jaar gaan nog door t/m woensdag 28 mei, vanaf maandag 2 juni starten de selectietrainingen voor de  A en de B. Maandag 9 juni is er geen trainen i.v.m. tweede pinksterdag.  De selectietrainingen duren 2 weken.

Maandag 16 juni is er geen trainen en op woensdag 18 juni is er rommelpotten.

De kinderen die staan ingedeeld bij de F en E en de C, trainen nog door tot de seizoensafsluiting in de nieuwe samenstelling. De indeling voor deze teams heeft de TC gemaakt. De D traint nog door tot 11 juni  in de oude samenstelling. De TC wil een goede en gedegen afweging maken met huidige en nieuwe trainers en zal op 11 juni de indeling bekend maken.

De trainingstijden vanaf maandag 2 juni t/m woensdag 11 juni zijn als volgt:

17.00-18.00 uur                            D ,E en F jeugd  (op  woensdag op kunstgras)
18:00-19:00 uur                            C-jeugd (op maandag en woensdag op kunstgras)
19:00-20:00 uur                            B-jeugd (op maandag en woensdag op kunstgras)
20:00-21:00 uur                            A-jeugd  ( op maandag en woensdag op kunstgras)
21:00-22:00 uur of langer           Senioren  (op woensdag op kunstgras)

Aan het eind van de laatste training op woensdag 11 juni wordt de teamindeling bekend gemaakt. Woensdag 18 juni verwachten we iedereen voor een rommelpottoernooi. De tijd zal later bekend gemaakt worden. Vrijdag 27 juni  en zaterdag 28 juni sluiten we het seizoen af met op vrijdag de jaarlijkse Rozeboom Zeskamp en op zaterdag het familietoernooi en de barbecue.

Technische Commissie Regio’72 (Maeike Blaauw, Mart Bonnink, Tim Kamphuis, Diana Oosterhoff, Arend Jan Punt, Arjan Vroege en Robin Zweekhorst )

Voorlopige teamindeling jeugd Voorlopige teamindeling senioren