Header

Neem even de moeite, het kost bijna geen tijd!

Voor iedereen van onze club en speciaal voor alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Graag wil TOM jullie wat vertellen over de vrijwilligerstaken bij onze club Regio ’72.

TOM= taak op maat.

De werkgroep TOM wil zoveel mogelijk vrijwilligers een taak laten doen die het beste bij ze past. Dat kan zijn:

• kantinedienst draaien,

• kantine schoonmaken, 

• helpen met activiteiten, 

• plaatsnemen in een commissie, 

• helpen met grotere klussen op ons sportpark, 

• bezorgen van de Mixed,

er is van alles te doen.

Nu horen we vaak dat mensen weinig tijd hebben, daarom wil TOM graag uitleg geven over hoeveel tijd het kost om iets te doen bij de club waar jullie kinderen zoveel plezier beleven.

De kantine diensten bestaan uit blokken van 2.5 uur, dus als je 2x in het voorjaar en 2x in het najaar een dienst draait ben je in een heel jaar 10 uur (excl. reistijd) bezig voor Regio’72. Bij de jeugdteams willen we graag tijdens de veldtrainingen dat er een kantinedienst aanwezig is. Dit in het geval van calamiteiten! We kunnen ook afspreken dat je er alleen bent tijdens het trainingsuur van je kind.

Schoonmaakdienst, dat is op donderdag avond van 19.00 tot max. 20.30 uur en de laatste jaren komt dat uit op 3 avonden in een heel seizoen, dat is dus 4,5 uur (excl. reistijd) per jaar.

Helpen bij activiteiten is heel verschillend v.w.b. tijdsduur, maar al help je maar mee bij 1 activiteit dan zijn wij (Regio'72) al blij.

In een commissie plaats nemen verschilt wat uren inzet betreft. Maar in overleg is alles mogelijk.

De Sportpark commissie heeft 1 x per maand een werkavond waarop diverse klussen worden gedaan en een paar keer per jaar een klusdag voor grotere projecten. Ook die tijdsbesteding is in overleg.

De redactiecommissie zoekt mensen die het leuk vinden om 4x per jaar te helpen met input voor ons clubblad MIXED. En voor de bezorging, 4x per jaar (zoveel mogelijk) in je eigen wijk.

Zo is er van alles te doen en wij vinden het belangrijk jullie hiervan op de hoogte te stellen, want een vereniging zonder vrijwilligers is geen vereniging. En als we het samen doen kost het voor een ieder veel minder tijd dan men denkt.

Heb je vragen of wil je meer informatie:

Werkgroep TOM, tom@regio72.nl

Leni de Jong 0578-572898

Marleen Schoemaker-Huisman 0630362482

José Reijrink